Storfisk fra Helgeren

Årets største ørret så langt; 3,8 kg 70 cm, tatt av Team Hansen under wobblerdorging på Helgeren. Fisken ble halt opp av Tommy Hansen. Her kommer mailen som ble sendt inn av Rune Hansen (OFA-lagleder i Nordmarka Øst). Grattis!

Alle andre må også huske å melde inn fangstene til ørretbørsen (les: fangstrapport). Helst med bilder i trykkbar kvalitet, slik at vi kan bruke de i neste Årboka. Det trenger ikke være noe storfisk for at det skal være interessant!

Helgern! Sankthansaften.Bruttern og jeg. Etter litt god mat og drikke, var vi klare for nattas økt. Etter kort stund lugget det på stanga til bruttern. Rolig skled den opp ved siden av kanoen. Vi trodde ikke den var så stor, før vi så ryggfinna. STOOR” sa vi! Med en husky wobbler på tvers i kjeften var fisken godt kroket. Etter noen langsomme men bestemte utras, Hadde vi overtaket. Stille og rolig førte han fisken rett opp i hånda mi.Smakk”og rett oppi kanoen. Fy F… sa vi ikor.For en kabbe! Snaue 70 cm lang. Og 3.8 kg. Kjente ikke noe mere resten av helga. Men hva så! He he
Tar av meg hatten for broder”n
Mvh Rune
OFA lag 505